Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot koskevat sekä verkkokaupasta ostettuja tuotteita, kuin myymälästämmekin ostettuja tuotteita.

VERKKOKAUPAN YLLÄPITÄJÄ

Verkkokaupan tuotteita myy ja toimittaa Kukka-ja Viherpalvelu Leinikki Oy, Y-tunnus: 2746639-6, Kauppakatu 33, 80100 Joensuu. puh. (013) 125 267, www.leinikki.fi, info@leinikki.fi.

TILAUKSET JA TOIMITUKSET

Verkkokaupan sivuilla oleva tuotevalikoima on voimassa Kukka-ja Viherpalvelu Leinikki Oy:n omalla toimitusalueella.

Valikoimassa olevat tuotteet ovat yksilöllisiä kuten kukatkin. Kimput pyritään tekemään mahdollisuuksien mukaan tuotekuvaa vastaaviksi. Mikäli tuotetta tai osaa tuotteesta ei ole saatavilla korvataan se samankaltaisella tuotteella.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Mikäli tilausta ei voida toimittaa virheellisten tietojen vuoksi, Kukka-ja Viherpalvelu Leinikki Oy ei palauta tuotteen tai toimituksen hintaa asiakkaalle. Emme myöskään vastaa muista toimituksen estymisestä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä kustannuksista.

Tilausta tehtäessä on huomioitava seuraavat kohdat, jotta tilaus voidaan käsitellä, mikäli kyseessä on kukkatoimitus.

– Toimituspäivä

– Toimitusalue (Valittava tuotteena joko kukkatoimitus Alue 1, kukkatoimitus Alue 2 tai Kukkatoimitus alue 3 ) Palvelumme valitsee postinumeron perusteella oikean kukkatoimitusalueen, jolloin kukat varmasti löytävät perille.

(ALUE 1: Keskusta, Kanervala, Otsola, Linnunlahti, Mutala, Ranta-Mutala, Rantakylä, Utra, Penttilä, Vehkalahti, Hukanhauta, Karsikko, Niinivaara, Karhunmäki, Reijola, Pilkko, Noljakka, Marjala, Kytö.

ALUE 2: Niittylahti, Reijola, Lehmo, Ylämylly, Kulho, Onttola

ALUE 3; Kontiolahti, Kontioniemi, Eno, Uimaharju, Heinävaara, Kiihtelysvaara, Hammaslahi, Polvijärvi)

– Vastaanottajan nimi, osoite sekä puhelinnumero. Mahdollisesti ovikoodi.

– Korttiteksti ( ei pakollinen)

Välitämme myös kukkatoimituksia Interfloran ja Telefloran kautta Suomeen ja ympäri maailmaa.

TOIMITUSAIKA

Samana päivänä toimitettavat lähetykset tulee olla tilattuna klo 12 mennessä. Lauantaina ja maanataina toimitettavat tilaukset on tilattava perjantaina klo 14 mennessä.

Mikäli kyse on kappeliin toimitettavista surukukista, tulee tilaus tehdä 3 vuorokautta ennen tilaisuutta. Tilaukseen on merkittävä vainajan nimi, siunausaika sekä -paikka.Voit olla myös suoraan Kukkakauppa Leinikkiin yhteydessä, mikäli siunaukseen on lyhyempi aika kuin 3 vuorokautta.

Sunnuntaisin emme toimita, poislukien sesonkiajat, joista ilmoitamme erikseen.

TOIMITUSALUEET

ALUE 1: Keskusta, Kanervala, Otsola, Linnunlahti, Mutala, Ranta-Mutala, Rantakylä, Utra, Penttilä, Vehkalahti, Hukanhauta, Karsikko, Niinivaara, Karhunmäki, Reijola, Pilkko, Noljakka, Marjala, Kytö.

ALUE 2: Niittylahti, Reijola, Lehmo, Ylämylly, Kulho, Onttola

ALUE 3; Kontiolahti, Kontioniemi, Eno, Uimaharju, Heinävaara, Kiihtelysvaara, Hammaslahi, Polvijärvi

Mikäli haluat toimituksen muualle, kuin edellämainittuihin kuntiin, olethan yhteydessä joko puhelimitse 013- 125267 tai sähköpostitse info@leinikki,fi

PERUUTTAMINEN

Tilauksen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli toimitus ei ole lähtenyt. Peruuttamisesta on ilmoitettava välittömästi puhelinnumeroon (013) 125 267. Lähetyksen jälkeen ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta.

TAKUU

Tilauksiin käytetään vain tuoreita kukkia. Mikäli kukkien laadussa on huomautettavaa, on tuotteesta reklamoitava välittömästi toimituksen jälkeen esittämällä virheelliset kukat.