Avoinna
ma-pe 9-17, la 9-14

Tarinamme.

Tervetuloa Kukkakauppa Leinikkiin, paikkaan missä jokainen kukka kertoo tarinan ja missä asiakkaat ovat osa lämmintä perheyhteisöä. Leinikin lumoava tunnelma on ollut osa Joensuulaista kauneutta jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Vuonna 1991 perustettu liike on vakiinnuttanut paikkansa paikallisen yhteisön sydämessä ja tätä tarinaa yrittäjä Heini jatkaa jo toisessa sukupolvessa. Heinin juuret liikkeessä ovat syvät, sillä hän on ollut mukana liikkeen tarinassa lapsesta lähtien, kasvaen vahvasti kiinni perheyritykseen.

Leinikki on rakentanut maineensa korkealaatuisilla kukka-asetelmillaan, jotka kertovat tarinoita, välittävät tunteita ja houkuttelevat asiakkaita luokseen yhä uudelleen. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on aina valmis auttamaan asiakkaita löytämään täydelliset kukat jokaiseen tilaisuuteen, tuoden intohimonsa kukkien maailmaan ja sitoutuneisuutensa asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Leinikki on enemmän kuin vain kukkakauppa. Se on tarina perheestä, kasvusta ja kauneudesta. Perheestä, joka on rakentanut paratiisin, jossa laatu ja asiakaspalvelu kulkevat käsi kädessä. Tule kokemaan Kukkakauppa Leinikin lumoava tunnelma ja nauti kukista, jotka kertovat tarinoita sukupolvelta toiselle.

Vain parasta sinulle.

Leinikki, alansa tunnustettu helmi, on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa paikallisessa yhteisössään ainutlaatuisena liikkeenä, joka on pysynyt uskollisena juurilleen perustamishetkestään lähtien. Tämä erityislaatuinen yritys on toiminut samassa kiinteistössä alusta alkaen, mikä on harvinaista nykypäivän nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Leinikki osoittaakin omistautumista asiakkaiden tarpeisiin myös kykyä mukautua ajan saatossa , säilyttäen samalla ydinidentiteettinsä ja arvonsa.

Leinikin sitoutuminen laatuun näkyy kaikessa toiminnassaan, erityisesti heidän valitsemissaan kukissa. Kaikki kukat ovat huippulaatuisia, ja ne toimitetaan suoraan Hollannista viikoittain. Tämä varmistaa, että Leinikin asiakkaat saavat nauttia markkinoiden tuoreimmista ja kauneimmista kukista. Hollannin kukkamarkkinat ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja korkeasta laadustaan ja laajasta valikoimastaan, mikä mahdollistaa Leinikin tarjota asiakkailleen aina jotain uutta ja ihastuttavaa.