Avoinna
ma-pe 9-17, la 9-14

Iloon.

Leinikki tunnetaan erityisesti unohtumattomiin hetkiin, kuten syntymään ja muiden ilon hetkien juhlistamiseen räätälöidyistä kukkakimpuistaan. Leikkokukkakimppumme on suunniteltu välittämään onnittelusi ja tunteesi. Luomme yksilöllisiä, tyylikkäitä ja herkkiä kukkakokonaisuuksia, jotka kertovat juuri sinun tarinasi.

Voit luottaa meihin, kun haluat välittää ilon ja onnen tunteita kukkien kielellä – olipa kyseessä sitten syntymä, lakkiaiset tai mikä muu merkittävä hetki tahansa. Kerro meille toiveesi, ja me loihdimme niiden pohjalta kukkakimpun, joka ylittää odotuksesi ja jättää lämpimän muiston saajansa sydämeen.

KYSY LISÄÄ!

Suruun.

Surun syleilyssä kukat puhuvat sydämen kieltä, tarjoten lohtua ja myötätuntoa silloin, kun sanat tuntuvat riittämättömiltä. Niiden hillitty kauneus ja tyylikkyys kietoutuvat lohdun viestiksi, tuoden valonpilkahduksen surun hetkien keskelle. Kun menetys jättää syvän kaipuun, on kukkakimppu on hienovarainen, mutta syvästi koskettava tapa välittää osanottomme. Se on ele, joka kertoo ymmärryksestä, tuesta ja jaetusta surusta. Toteutamme toiveittesi mukaisesti surukimput, suruvihkot, arkkulaitteet ja uurnakoristeet, joilla voit kunnioittaa rakkaasi muistoa kauneimmalla mahdollisella tavalla.

Olemme täällä sinua varten, kun tarvitset sopivat kukkakokonaisuudet ja adressit, jotka puhuvat puolestasi, kun sanat eivät riitä.

KYSY LISÄÄ!